Заиграј у ритму UEFA Champions League - Започни нешто непроцењиво

Плаћај гориво и друге производе бесконтактно Mastercard картицом на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама и за сваки рачун од 5.000 динара и више, стичете могућност да освојите једну од 24 карте за утакмице UEFA Champions League!

4 х финале

10 х полуфинале 

10 х четвртфинале

Поред тога очекују вас и други сигурни G-Drive и Drive Cafe поклони – жваке, бомбоне и кафа!

Акција траје од 2.3. до 5.4.2020. на свим НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама. 

Улазнице обезбеђује Mastercard, званични спонзор UEFA Champions League.

Чекамо Вас. Ваш НИС!

 • ОПШТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Почетак: 02. марта 2020. у 00.00ч  - Завршетак: 05. априла 2020. у 23.59ч

Промоција се спроводи на свим НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама у Србији (осим на БС Бачекс, БС Сјеница и БС Лештане).

 • УЧЕСТВОВАЊЕ У ПРОМОТИВНОЈ КАМПАЊИ

За сваку куповину у износу од 5.000 динара и више која је плаћена бесконактно Mastercard картицом, потрошач на каси добија један купон за поклон (један купон на основу једног фискалног рачуна, који треба сачувати за преузимање поклона). Сви потрошачи, физичка лица, који прихватају правила промотивне кампање, имају право учешћа. Запослени у компанији НИС ад,  НАФТАГАС - Нафтни сервиси д.о.о. Нови Сад, НАФТАГАС - Технички сервиси д.о.о. Зрењанин, НАФТАГАС - Транспорт д.о.о, НТЦ НИС-НАФТАГАС д.о.о. Нови Сади и ангажовани у НИС-у на основу уговора о раду као и чланови њихових породица (супружници, деца, те родитељи и рођена браћа и сестре уколико са њима живе у заједници),  имају право да учествују у промотивној кампањи, уз следеће ограничење - немају право да искористе поклон “Путовање на утакмицу UEFA Champions League ”

 • МЕХАНИЗАМ ПРОМОЦИЈЕ

Да би потрошач стекао право да учествује у промоцији, потребно је да на некој од НИС Петрол или Гаспром бензинских станица оствари куповину од 5.000 динара и изврши плаћање бесконтактно Mastercard или Маестро картицом. Потрошач на каси добија  купон којим одмах остварује поклон – отвара купон у којем је наведена врста поклона. Уколико је реч о поклону, преузима га одмах од касира, на станици на којој је купон и добијен. ВАЖНО - Уколико је реч о путовању на утакмицу UEFA Champions League, потребно је да се одмах обрати касиру или позове кол центар 08 0000 8888. Уколико се у року од пет дана од добитне трансакције не обрати касиру или кол центру, потрошач губи право на реализацију поклона. Купони се издају на свим НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама које учествују у промоцији.

 • 24 ПУТОВАЊА – 10 НА ЧЕТВРТФИНАЛЕ , 10 НА ПОЛУФИНАЛЕ И 4 НА ФИНАЛЕ UEFA Champions League 

Поклон путовање подразумева:

 • Авионски превоз;
 • Хотелски смештај;
 • Улазницу за фудбалску утакмицу.

Поред наведених главних поклона, купац може освојити и следеће поклоне:

 • G-Drive енергетске бомбоне;
 • G-Drive енергетске жваке;
 • Drive Cafe кафу (величина С).

Купони се могу заменити за поклоне док траје промотивна кампања, одмах по добијању купона, само на станици на којој су добијени за куповину. Поклон из купона се може реализовати одмах, осим у случају реализације главних поклона (путовања). За реализацију ових поклона потребно је обратити се касиру или кол центру.

 • ВАЖНО!

Да би се поклон путовање реализовало, потребно је да особа која путује буде пунолетна са важећим документима Републике Србије. Уколико услед више силе, или било ког разлога који компанија НИС или Mastercard нису у могућности да спрече, дође до отказивања једног или више мечева UEFA Champions League, НИС и Mastercard ће, уместо поклон путовања на отказану утакмицу, омогућити добитнику друго путовање у истој вредности и то у термину који добитнику одговара.