Vista Alegre колекција керамичких пекача и Pininfarina Home Collection

Vista Alegre колекција керамичких пекача и Pininfarina Home Collection акција

Мале тајне великих мајстора!

Само на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама чека вас ексклузивна колекција Vector керамичких пекача Vista Alegre и Pininfarina стаклених посуда за одлагање намирница.

Сакупљањем одређеног броја купона, приликом куповине горива или куповине у продавници или ресторану, можете себи обезбедити екслкузивну колекцију по промотивним ценама и са попустом од чак 60%.

Ако сте власник „Са нама на путу“ нису вам потребни купони да би сте остварили попуст, а уз „Агро“ картицу лојалности, попуст можете остварити и уз мањи број сакупљених купона.

Производе погледајте на следећем линку

Видимо се на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама!

УСЛОВИ ПРОМОЦИЈЕ

  • За сваку куповину горива или куповину у продавници или ресторану на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама у вредности од 1.000 динара, у периоду од 15. новембра 2018. до 05. фебруара 2019. године, добијате један купон.

  • Када сакупите купоне и попуните талон, одаберите један од производа и покажите брошуру са сакупљеним купонима, приликом плаћања на каси.

  • Ако сте власник „Са нама на путу“ нису вам потребни купони да би сте остварили попуст.Сакупљање бонус поена није могуће уз куповину ових производа.

  • Сакупљени купони се могу заменити за Vector Vista Alegre и Pininfarina производе до 20. фебруара 2019. године на свим Газпром и одабраним НИС Петрол бензинским станицама.

  • Списак бензинских станица можете погледати овде.

Pininfarina Home Collection

Међународно призната кућа дизајна Pininfarina је од 1930. године симбол италијанског стила у свету.  Елеганција, чистоћа и иновације су вредности које усмеравају дизајн колекције, развијене у сарадњи са Bormioli Rocco, водећим брендом на тржишту стаклених посуда за храну.  Pininfarina ексклузивна линија стаклених посуда, са посебним сигурносним поклопцем. Захваљујући каљеном стаклу, може се директно преместити из замрзивача у микроталасну (са отвореним поклопцем) и у рерну (без поклопца).

Vista Alegre колекција Vector керамичких пекача

Vista Alegre је највећа иберијска компанија кухињских производа и прибора за јело и једна од највећих у Европи. Vector колекција која одговара различитим наменама, за припремање сланих и слатких јела. Правоугаони пекачи су савршени за припремање говедине, пилетине и рибе. Квадратни пекач је посебно погодан за типична италијанска јела као и „лазање", али и за кромпир и печено поврће. Округли пекач је погодан за пите и колаче. Vector пекачи  се производе од керамике, од материјала са високим капацитетом за апсорпцију топлоте, како би храна дуго остала топла. Идеална је за печење у традиционалној и у микроталасној пећници, чување хране у замрзивачу и фрижидеру. Практична и са модерним дизајном, ова колекција се може користити и за послуживање хране. Заобљени рубови пружају више отпорности, а глатко полирано дно спречава гребање. Безбедно за прање у машини за судове. Производи  се  могу купити и по пуној малопродајној цени.

Акција траје док трају залихе, а најкасније до 20. фебруара 2019. године.

НАПОМЕНА:  Према правилима програма "Са нама на путу" уколико се куповина обавља бонус поенима, производ се плаћа по пуној цени. Такође, сакупљање бонус поена није могуће уз куповину ових производа.