Rosmarino Blacksmith's колекција ножева

Росмарино ножеви
Врхунски квалитет за врхунске специјалитете!
 
Само на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама чека вас ексклузивна колекција ножева као и пратећи кухињски асортиман - Rosmarino Blacksmith’s.
 
Само уз картицу Са нама на путу попуст без сакупљања купона од -60%.
 
Сакупљањем одређеног броја купона, приликом куповине горива или куповине у продавници или ресторану, можете себи обезбедити врхунску колекцију по промотивним ценама и са попустом од -60%.
 
Производе погледајте на следећем линку.
 
Видимо се на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама!
 
УСЛОВИ ПРОМОЦИЈЕ
 
За сваку куповину горива или куповину у продавници или ресторану на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама у вредности од 1.000 динара, у периоду од 27. фебруара до 10. маја 2019. године, добијате један купон.
 
Када сакупите купоне и попуните талон, одаберите један од производа и покажите брошуру са сакупљеним купонима, приликом плаћања на каси.
 
Ако сте власник картице лојалности „Са нама на путу“ нису вам потребни купони да бисте остварили попуст.
 
Сакупљени купони се могу заменити за ексклузивне производе из колекција Rosmarino Blacksmiths до 24. маја 2019. године на свим Гаспром и одабраним НИС Петрол бензинским станицама. 
 
Списак бензинских станица можете погледати овде.
 
Производи  се  могу купити и по пуној малопродајној цени. 
 
Код Rosmarino Blacksmith's програма добијате две године гаранције од дана куповине на приватно коришћење, уз фискални рачун.
 
 
Rosmarino Blacksmith’s колекција ножева
Росмарино ножеви су направљени од нерђајућег челика изузетног немачког квалитета, што гарантује одличне перформансе у кухињи. Уз њих ћете трошити мање енергије и времена за сечење, јер челично сечиво омогућава изузетну оштрину и отпорност. Нерђајући челик представља један од најквалитетнијих материјала, тако да ћете се осећати као прави шеф кухиње.
 
Предност Blacksmith’s ножева је сечиво, који је ручно наоштрено са обе стране, под углом од 15° за дуготрајну оштрину и издржљивост. 
 
Због специјалног брушења, нож је врло отпоран на корозију, рђу и мрље. Специјални челични ножеви имају предности над обичним ножевима, јер додатно ојачање и тврдоћа доводе до повећане отпорности на хабање.
 
Издржљива дршка израђена је од високо квалитетне пластике и чврсто је причвршћена, што омогућава максимално оптерећење. Изузетна издржљивост је карактеристика коју ћете осетити само код професионалних ножева које користе куварски мајстори.Акција траје док трају залихе, а најкасније до 24. маја 2019. године.
 
НАПОМЕНА: Према правилима програма "Са нама на путу" уколико се куповина обавља бонус поенима, производ се плаћа по пуној цени. Такође, сакупљање бонус поена није могуће уз куповину ових производа.