НИС и Темпо мисле на Ваш буџет

Са првим сунчаним данима крећемо у нове авантуре, дружења и излете у природу. Ми у НИС-у знамо да је за добар провод најважније са ким путујете тако да смо и овог пролећа одлучили да будемо Ваш верни сапутник и ослонац на путу.
 
У сарадњи са Темпо центрима, уз сваки рачун већи од 2.000 динара, припремили смо за Вас поклон-ваучере са попустом од три динара по литру горива који Вас очекују на каси Темпо центра одмах након обављене куповине. Попуст можете искористити на свим NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама уз минимум 10 литара купљеног горива, а односи се на све врсте бензина и дизел деривата, као и премијум G-Drive горива. 
 
Како би искористили попуст на гориво, неопходно је да приложите Вашу „Са нама на путу“ картицу лојалности, а уколико је не поседујете, поклон-ваучер Вам пружа могућност да се придружите програму лојалности „Са нама на путу“ НИС-а потпуно бесплатно, на лицу места, на било којој NIS Petrol или GAZPROM бензинској станици,  и да уживате у многобројним погодностима које можете увек имати уз картицу „Са нама на путу“. 
 
Искористите поклон-ваучер и  сазнајте зашто је „Са нама на путу“ картица - Ваш поуздан партнер на сваком пређеном километру! Више о програму лојалности НИС-а доступно је на: www.sanamanaputu.rs
 
Поклон-ваучере са попустом можете добити до 31. маја  у Темпо центрима, код продавца на каси, а крајњи рок за њихово коришћење је 10. јун 2019. године.
 
Неодољиви укус по нижој цени!
 
У пријатном амбијенту Drive Café, на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама, очекује Вас идеално место за предах као и посебно направљена комбинација слатких нота арабике и интензивне ароме робусте коју садржи Drive Cafe кафа и у којој, само уз Вашу „Са нама на путу“ картицу,  можете да уживате уз попуст од 20 одсто.