Магични попусти на посуђе за пасту!

Rosmarino promocija

Rosmarino Pasta посуђе врхунског квалитета сада на сјајном попусту од чак 60% на одабраним НИС Петрол и Газпром бензинским станицама!

Rosmarino Pasta посуђе израђено је од висококвалитетног и издржљивог алуминијума и пресвучено је заштитним премазом. Својом величином идеално је за припрему средњих и већих количина хране и погодно је за све врсте плоча за кување, укључујући и индукцију.

Попуст на Rosmarino Pasta посуђе можете остварити уз картицу лојалности „Са нама на путу“ или сакупљањем одређеног броја купона приликом куповине у износу од најмање 1.000 динара.

Купоне можете сакупљати од 2.11.2020. до 1.2.2021. Понуда траје до 15.2.2021. или до истека залиха.

За сваку куповину горива или куповину у продавници или ресторану на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама у вредности од 1.000 динара, у периоду до 1. фебруара 2021. године, добијате један купон. Када сакупите купоне и попуните талон, одаберите један од производа и покажите брошуру са сакупљеним купонима приликом плаћања на каси.

Ако сте власник картице лојалности „Са нама на путу“, нису вам потребни купони да бисте остварили попуст.

Сакупљени купони се могу заменити за Rosmarino Pasta посуђе до 15.2.2021. године или до истека залиха, само на одабраним НИС Петрол и Газпром бензинским станицама.

Производи се могу купити и по пуној малопродајној цени.

Више информација о условима промоције можете сазнати на линку:  

Списак бензинских станица можете погледати овде: 

Видимо се на NIS Petrol и Gazprom бензинским станицама!