ШТА ЈЕ КАРТИЦА ЗА ГОРИВО?

Нова Газпром картица за гориво у употреби је од јула 2014. године и заменила је стару НИС-ову (која и даље важи). Обе картице могу да се користе на свим бензинским станицама мрежа НИС Петрол и Газпром, и то за куповину деривата, уља и мазива, као и остале робе из допунског асортимана.

НИС и ГАЗПРОМ „Картица за гориво” је картица нове генерације, која по својим могућностима одговара највишим европским стандардима. Користи се на свим НИС Петрол и Газпром бензинским станицама, за куповину деривата, уља и мазива, као и остале робе из допунског асортимана.

Ширећи нашу малопродајну мрежу у региону, веома интензивно смо се бавили имплементацијом интегрисаног система картица у земљама региона. Тиме смо вам омогућили да наше услуге можете да користите на Газпром бензинским станицама у Србији, Босни и Херцеговини, Румунији и Бугарској. Поред тога, у току је пројекат интегрисања поменутог система картица са одговарајућим системом на територији Русије. Пројект има за циљ да Газпром картице постану валидне на Газпром Њефт бензинским станицама у Русији, Казахстану, Белорусији и Таџикистану.
 
 
Нудимо вам:
  • безготовинско плаћање у највећој мрежи бензинских станица у Србији, уз могућност коришћења картица на нашој мрежи бензинских станица у Румунији, Бугарској и Босни и Херцеговини
  • више типова картица прилагођених Вашим потребама: кредитне, дебитне (групне или индивидуалне), финансијске и количинске картице ослобођене акциза и ПДВ-а,
  • остваривање комерцијалних попуста (књижних одобрења),
  • смањење и оптимизацију трошкова пословања,
  • коришћење услуга личног менаџера (сервисирање картица, прибављање разних извештаја, трансакције, измена лимита, блокада картица),
  • приступ личном кабинету за контролу картица преко wеб апликације,
  • бесплатно коришћење услуга инфо центра 24 часа дневно, 7 дана у недељи ,
  • избор авансне уплате или кредитне картице у зависности од Ваших потреба.
У зависности од Ваших потреба можете изабрати између три врсте картица у нашој понуди: кредитне, дебитне и индивидуалне.
 
Дебитна картица:
Картица којом се може вршити плаћање нафте, нафтних деривата и робе широке потрошње на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама у Србији. Оваква картица користи средства авансно уплаћена на групу картица (клијент може да има једну или више картица које су све везане за групу на коју се уплаћују средства по једном позиву на број).
 
Индивидуална картица:
Картица којом се може вршити плаћање нафте, нафтних деривата и робе широке потрошње на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама у Србији. Оваква картица користи средства авансно уплаћена искључиво на ову једну картицу, а по позиву на број отвореном према серијском броју те картице.
 
Кредитна картица:
Картица којом се може вршити плаћање нафте, нафтних деривата и робе широке потрошње на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама у Србији, Босни и Херцеговини, Румунији и Бугарској. Плаћање утрошених деривата по платним картицама се врши одложено по доспећу фактуре у временском року који је одређен уговором између комитента и НИС-а.
 
НИС и ГАЗПРОМ „Картице за гориво” намењене су професионалним корисницима, свима који желе да унапреде своје пословање коришћењем једноставног система за набавку и праћење потрошње горива. Било да Ваша фирма располаже једним возилом или читавим возним парком она представља решење читавог низа проблема повезаних са горивом, од гарантованог квалитета до смањења трошкова. Јавите нам се и постаните корисник система направљеног према Вашим потребама.