Сигурност на путу уз Газпром корпоративну картицу!

Компанија НИС Газпром Нефт у сарадњи са компанијом „COFUS Assistance & Consulting“ припремила је додатну услугу за наше корпоративне клијенте под називом “Помоћ на путу”.
 
Уколико је током Вашег путовања дошло до квара, саобраћајне незгоде, оштећења или неког другог непредвиђеног догађаја, позовите Кориснички центар ЦОФУС Асистенције и у најкраћем могућем року ће Вам бити пружена адекватна помоћ. У случају мањег квара, Ваше возило ће бити оспособљено на лицу места, а уколико није, возило ће Вам бити превезено до сервиса или куће. Поред тога, Вама и Вашим сапутницима биће организован превоз и смештај уколико возило није могуће оспособити за наставак вожње истог дана. Такође, у зависности од трајања поправке, услуга укључује и обезбеђење заменског возила.
 
Поред наведених услуга, сервис „Помоћ на путу“ пружа и низ сервисних информација – информације о стању на путевима, временским условима, најбољим путним правцима до дестинације, висини путарина, итд.
 
Можете се одлучити за неки од 3 пакета, који се разликују према покривености трошкова услуга помоћи на путу, а све у складу са потребама Вашег пословања.
 
Корисници асистентског сервиса имају могућност остварења директних попуста приликом куповине код ЦОФУС Асистенције попуст партнера у земљи и иностранству. Услуге сервиса важе само за путничка возила и доступне су 24 сата, током читаве године на територији Србије и Европе.
 
Сарадња компаније НИС Газпром Нефт и компаније „COFUS Assistance & Consulting“ резултат је бриге о безбедности наших корпоративних клијената, јер Ваша сигурност је наша брига.
 
Детаљније информације односно опис услуга као и услове коришћења у оквиру асистентског сервиса „Помоћ на путу“ можете прочитати кликом на линк: Помоћ на путу.
 
КОРИСНИЧКИ ЦЕНТАР ЦОФУС АСИСТЕНЦИЈЕ: +381 11 655 65 26