Ефикасна услуга која штеди време

CashBack NIS
Приликом плаћања рачуна Mastercard картицом на свим НИС Петрол и Газпром* бензинским станицама од сада можете истовремено и да подигнете готов новац.
 
Практичност, брзина и једноставност представљају императив животног стила у 21. веку. Вођени управо овим идејама, креирали смо иновативну и у Србији јединствену услугу, која најпре возачима, а затим и свим другим корисницима Mastercard и Maestro платних картица, омогућава да на ефикасан начин изврше плаћање у било ком износу и подигну готовину са свог банковног рачуна у само једној трансакцији.
 
 
Ова метода плаћања, у свету позната и као „purchase with cash back“ је одлично решење и када вам је хитно потребна готовина, што је посебно значајно за становништво у срединама у којима не постоји развијена мрежа банкомата.
 
Плаћање уз подизање кеша корисницима пружа нови ниво погодности и представља комфорно решење приступа кешу на свим НИС Петрол и Газпром бензинским станицама у само једној трансакцији, при чему се штеди време које бисмо утрошили тражећи банкомате или филијале банака.
 
Минимални износ који је потребно да се издвоји за куповину не постоји, док је максимални износ готовине која може да се подигне 5.000 динара, при чему се на рачун додаје износ који корисник жели да подигне у кешу и обрачунава као једна трансакција.
 
Ова услуга третира се као стандардно плаћање картицом, те корисник картице одобрава трансакцију својим ПИН кодом и може да је у потпуности испрати на свом банковном рачуну. Плаћање уз подизање кеша једнако је стандардном коришћењу картице на банкомату и зато нема нових или скривених трошкова за потрошаче.
 
Да бисте се информисали о томе да ли вам је ова услуга омогућена и под којим условима, обратите се банци која вам је издала Mastercard или Maestro картицу.
 
Видимо се на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама!

 

* Напоменa:

Услуга није омогућена на следећим бензинским станицама:

БС Лештане

11309 Лештане

Кружни пут 26