Ducati Corse на НИС петрол и Газпром бензинским станицама

Дукати акција

Опрема коју користе најбољи, сада и за вас!

Само на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама чека вас ексклузивна колекција опреме реномираног италијанског мотоциклистичког бренда Ducati Corse, чувеног по учешћу и победама на МотоГП тркама.
 
Сакупљањем одређеног броја купона, приликом куповине горива или куповине у продавници или ресторану, можете себи обезбедити професионалну опрему марке Ducati Corse по промотивним ценама и са попустом од чак 60%.
Ако сте власник „Са нама на путу“ или „Агро“ картице лојалности, попуст можете остварити и уз мањи број сакупљених купона на одређене производе. Производе погледајте на следећем линку: Ducati Corse производи.
 
Унесите тркачку страст у ваш живот, уз Ducati Corse опрему за професионалце.
Видимо се на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама!

УСЛОВИ ПРОМОЦИЈЕ

За сваку куповину горива или куповину у продавници или ресторану на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама у вредности од 1.000 динара, у периоду од 1. августа до 23. октобра 2018. године, добијате један купон.
Када сакупите купоне и попуните талон, одаберите један од Ducati Corse производа и покажите брошуру са сакупљеним купонима, приликом плаћања на каси.
Сакупљени купони се могу заменити за Ducati Corse производе до 6. новембра 2018. године на свим Газпром и одабраним НИС Петрол бензинским станицама.
Списак бензинских станица можете погледати овде.
 
Производи  се  могу купити и по пуној малопродајној цени.
Акција траје док трају залихе, а најкасније до 6. новембра 2018. године.