NES производи за авантуру до врха!

NES avantura

Сада на сјајном попусту од чак -50% на одабраним НИС Петрол и Газпром бензинским станицама можете купити Vitapur NES опрему за праве авантуристе!

NES колекција представља опрему врхунског квалитета коју карактерише функционалност и издржљивост. Креирана је са много страсти и идејом да вам буде верни пратилац у свим авантурама.

Попуст на NES опрему остварујете уз картицу лојалности „Са нама на путу“ или сакупљањем одређеног броја купона приликом куповине у износу од најмање 1.000 динара.

Купоне можете сакупљати до 20.9.2020. Понуда траје до 30.9.2020. или до истека залиха.

Више информација о Vitapur NES опреми и условима промоције можете сазнати на линку:

За сваку куповину горива или куповину у продавници или ресторану на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама у вредности од 1.000 динара, у периоду до 20. септембра 2020. године, добијате један купон. Када сакупите купоне и попуните талон, одаберте један од производа и покажите брошуру са сакупљеним купонима, приликом плаћања на каси.

 

Ако сте власник картице лојалности „Са нама на путу“, нису вам потребни купони да бисте остварили попуст.

Сакупљени купони се могу заменити за производе из програма NES до истека залиха, а најкасније до 30. септембра 2020. године на свим Газпром и одабраним НИС Петрол бензинским станицама. Производи се могу купити и по пуној малопродајној цени.

Списак бензинских станица можете погледати овде:

Видимо се на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама!