Услуге

Аутоматско прање аутомобила
Аутоматско прање аутомобила

Одабране НИС Петрол станице опремљене су модерним аутоматским перачицама возила. Употребљавамо најквалитетније препарате за прање и воскирање, да Ваш ауто буде чист и сјајан у најкраћем могућем року.

Притисак у пнеуматицима
Притисак у пнеуматицима
Одговарајући притисак у пнеуматицима је важнији него што се обично мисли. Сигурност при кочењу је прво што зависи од притиска у гумама. Немојте заборавити на повећано хабање гума ни преносног механизма возила. Редовно проверавајте притисак у пнеуматицима.
Ресторан
Ресторан
Потребан Вам је предах од дуге вожње или кафа за понети? Свратите до нас. У пријатном амбијенту нашег ресторана осећаћете се као код куће, а наша понуда учиниће да Ваш мали предах буде велико задовољство.
 
Продавница
Продавница

Наше продавнице су супермаркет у малом. Можете пронаћи све што Вам треба, од ситних потрепштина до ауто козметике. Све на једном месту.

Подизање готовине
Подизање готовине
Приликом плаћања рачуна Mastercard картицом на свим НИС Петрол и Газпром* бензинским станицама од сада можете истовремено и да подигнете готов новац.  Прочитајте више...
Електронска наплата путарине
Електронска наплата путарине

Само на нашим бензинским станицама можете брзо и лако купити и допунити уређаје за електронску наплату путарине и избећи чекање на наплатним рампама! Прочитајте више...