Супер картица награђује Вашу верност

Шта је Супер Картица?

Супер Картица је програм награђивања у који је укључен низ партнера и сваки од њих Вас награђује за куповину.
Увек када купујете на НИС Петрол бензинским станицама или код неког од партнера Супер Картице не заборавите да вам Супер Картица буде при руци. Са Супер Картицом сте увек на добитку јер са сваком куповином имате могућност да сакупљате бодове и да на кућну адресу добијате Бонове за куповину.
 

Почните да сакупљате бодове својом Супер Картицом већ данас!

  • Затражите приступницу за учлањење у програм Супер Картице на једној од НИС Петрол бензинских станица. Отцепите и потпишите своју привремену картицу.
  • Попуњену и потписану приступницу убаците у за то предвиђену кутију.
  • Супер Картица ће Вам стићи на кућну адресу.
  • Сакупљајте бодове и очекујте да Ваши наградни купони и друге погодности стигну на Вашу кућну адресу!

Како можете сакупљати бодове на НИС Петрол бензинским станицама?

Сваком куповином, на  било којој од НИС Петрол бензинских станица, сакупљате бодове. Бодове сакупљате куповином горива или  било којег артикла у продавници или ресторану. Све што треба да урадите је да, при свакој куповини, на каси покажете Супер Картицу.

На каси обавезно покажите своју Супер Картицу  сваки пут кад купујете!

Сви сакупљени бодови се сабирају до краја обрачунског периода, који износи 3 месеца. На крају обрачунског периода Супер Картица Вас награђује са БОНОВИМА ЗА КУПОВИНУ  и другим погодностима,  које ћете добити на кућну адресу. 

Правила сакупљања

Како бисте остварили право на БОНОВЕ ЗА КУПОВИНУ  и друге погодности, потребно је да сакупите најмање 100 бодова у једном обрачунском периоду, који износи 3 месеца.
 
Купујући на НИС Петрол бензинским станицама сакупљате бодове на следеће начине:
  1. За сваку куповину 1л  горива добијате 1 бод 
  2. За сваких потрошених 50 динара у ресторану или продавници добијате 1 бод 

Пример израчунавања остварених бодова

Пример - Ваш рачун се односи на куповину  10 литара горива и 500 динара за производе купљене у продавници или ресторану. За куповину горива сте остварили 10 бодова, а остатак од 500 динара поделите са 50, што износи 10 бодова. Укупан број бодова који сте остварили овом куповином је 20.

Напомена

У току једне недеље, на једној Супер Картици можете сакупити бодове за куповину највише 150 литара горива.
Супер Картица се не може користити заједно са НИС картицом за гориво за правна лица, НИС Такси картицом и картицом за пољопривреднике.
 
Бодови на НИС Петрол и Газпром станицама се не обрачунавају на куповину дуванских производа, ТАГ уређаја, часописе, дневну штампу и све врсте допуна.