Продавница

ВЕЛИКИ ИЗБОР
ВЕЛИКИ ИЗБОР
Наше маркете на бензинским пумпама су осмислили највећи професионалци у продаји робе широке потрошње. Пажљиво смо истраживали шта је то што Вам је најнеопходније и направили одличан избор на релативно ограниченом простору. Бензинске пумпе нису продавнице али смо ми нашу понуду направили тако да ћете у сваком тренутку, 24 сата дневно код нас пронаћи баш све што Вам треба за наставак пута.
ОСВЕЖЕЊЕ НА ПУТУ
ОСВЕЖЕЊЕ НА ПУТУ
Ако Вам нешто треба на путу, то је освежење. Избор безалкохолних, освежавајућих пића је такав да ћемо Вам вероватно направити проблем пошто од великог избора нећете моћи да се одлучите који напитак да одаберете. Осим, наравно, ако већ знате шта тачно хоћете. Не брините, сва је прилика да и то имамо. Наши фрижидери раде пуном паром тако да не морате да завлачите руку дубоко у потрази за оним, хладнијим флашама. Освежење на НИС Петрол пумпама је ледено хладно, гарантујемо.
Акције
Акције
Искористите прилику за куповину по још повољнијим ценама. Откријте који производи су тренутно на акцијском снижењу. Будите у току са нашим сталним акцијама. Уживајте у богатој понуди на нашим бензинским станицама, посебно осмишљеној тако да Ваше путовање учини пријатнијим.