Ново гориво у понуди - Евро БМБ 98

Евро БМБ 98 је намењен возилима новије генерације, али и старијим аутомобилима, јер обезбеђује бржи и стартнији мотор уз повећање економичности.

Предности Евро БМБ 98 у односу на Евро премијум БМБ 95 су већа октанска вредност горива што даје већу снагу мотору, повећава његову економичност, те доприноси мирнијем и стабилније раду мотора. Поред тога, коришћење овог бензина доприноси очувању животне средине кроз смањење емисије штетних издувних гасова (садржи највише до 10 ppm сумпора у складу са европским стандардима).

"Производњом Евро БМБ 98 ми у пракси показујемо да непрестано радимо на побољшању процеса производње и повећању квалитета моторног горива у складу са најстрожим европским еколошким стандардима. НИС је данас компанија која примењује најсавременија технолошка решења у свом пословању и производи деривате у складу са тржишним потребама и захтевима наших клијената", изјавио је Кирил Кравченко, генерални директор НИС-а.

До краја 2013, овом врстом моторног горива биће снабдевено скоро 120 бензинских станица. Евро БМБ 98 је у понуди и велепродајним купцима.
Списак бензинских станица на којима се продаје Евро БМБ 98 доступан је на следећем линку http://www.nispetrol.rs/sr/картица/нис-петрол-мапа-бензинских-станица