ЧИСТА УШТЕДА

Посетите НИС Петрол и Гаcпром бензинске станице и остварите супер уштеду уз Вашу НИС Гаcпром картицу. Ви и Ваши запослени остварујете попуст од 10% на средства личне хигијене – папирне или влажне марамице и антибактеријски гел.
 
Дани на путу могу постати заморни, а обавезе и време проведено у аутомобилу може нас држати подаље од основних извора чистоће као што је прање руку. Широки асортиман производа на НИС Петрол и Гаcпром бензинским станицама Вам нуди решење и овог проблема. Уз Вашу картицу за гориво остварујете попуст од 10% на папирне и влажне марамице, као и на антибактеријске гелове. Обезбедите основна хигијенска средства себи или својим запосленима и притом уштедите.
 

Заслужено освежење уз стално снижење

Остварите супер попуст од 20% на Drive Cafe кафу и Јазак воду по Вашем избору на свим НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.

Широк асортиман Drive Cafe укуса нуди Вам велики избор напитака од кафе врхунског квалитета. Сорте које улазе у састав Drive Cafe кафе прже се одвојено и на тај начин из њих добијамо сву пуноћу укуса и максимум ароме који красе сваку њену шољицу. Не пропустите одличну прилику да окусите кафу провереног географског порекла припреману по традиционалној италијанској рецептури, и то уз велики попуст омогућен Вама и Вашим запосленима.

Уз то, на располагању Вам је и потпуно природна фрушкогорска вода Јазак која долази из најстаријег националног парка,  обогаћена правом хармонијом минерала. Направите комбинацију Drive Cafe кафе и фрушкогорске Јазак воде по Вашем укусу и уживајте у савршеном освежењу. 

Посетите НИС Петрол и Гаспром бензинске станице и остварите ову супер погодност уз Вашу картицу за гориво!