Вести

Представљамо добитнике који ће бити део историје!
19. Apr 2019 - 06:49
Кампања “Буди део историје” је завршена и извучени су срећни добитници који путују на утакмице UEFA Champions league 2019.
 
На фантастично...

Кампања “Буди део историје” је завршена и извучени су срећни добитници који путују на утакмице UEFA Champions league 2019.
 
На фантастично финале у Мадрид путују:
 • Марко Трифуновић из Чачка;
 • Зоран Перишић из Крагујевца;
 • Душан Милошчин из Новог Сада и
 • Стефан Пантовић из Београда.
На незаборавно полуфинале у Барселону, на утакмицу Барцелона – Ливерпоол путују:
 • Војислав Војиновић из Аранђеловца;
 • Зоран Илић из Шапца;
 • Милан Босић из Зрењанина;
 • Драгомир Поп Митић из Ужица;
 • Ратко Золтан из Кикинде;
 • Александар Стојковић из Обреновца;  
 • Милош Миловановић из Лазаревца;
 • Саша Ристић из Ниша;
 • Самир Шипчанин из Новог Пазара;
 • Вељко Јаћовић из Крушевца;
 • Милош Станковић из Врања;
 • Никола Маљковић из Јагодине,
 • Марко Шаренац из Новог Сада;
 • Саша Јовановић из Тополе;
 • Добривоје Богдановић из Сомбора.
 • Милош Звекић из Суботице;
 • Милорад Срећковић из Ваљева;
 • Милош Матић из Београда;
 • Момчило Баровић из Врњачке Бање и
 • Иван Станковић из Београда.

Свим добитницима честитамо још једном и желимо да сведоче незаборавним мечевима достојним фудбалске историје.

Добитник Саша Ристић из Ниша

Добитник Добривоје Богдановић из Сомбора

Добитник Милош Матић из Београда

Добитник Војислав Војиновић из Аранђеловца

 

 

Сајам aутомобила у Београду угостио G-Drive Racing тим
29. Mar 2019 - 12:32
Овогодишњи, 54. Међународни салон аутомобила у Београду, угостио је данас Романа Русинова, главног возача и менаџера G-Drive Racing тима, јединог руског возача који је и носилац титуле светског шампиона.
Овогодишњи, 54. Међународни салон аутомобила у Београду, угостио је данас Романа Русинова, главног возача и менаџера G-Drive Racing тима, јединог руског возача који је и носилац титуле светског шампиона.

На штанду компаније НИС, у хали 4 Београдског сајма, свим љубитељима аутомобилизма, као и окупљеним представницима медија, пружена је прилика да се упознају са чувеним руским спортистом који је овом приликом одговарао на питања новинара, дружио се са фановима и уручио специјалне награде НИС-овим потрошачима.
 
 
Компанија НИС, водећа нафтна компанија на домаћем тржишту, посетиоце овогодишњег Међународног салона аутомобила проводи кроз узбудљиву авантуру тркачког маратона под називом „24 часа Ле Мана“, једне од најстаријих и најпрестижнијих аутомобилистичких трка издржљивости. Традиционални фаворит трке је G-Drive Racing тим, троструки шампион Европске серије „Ле Мана“ и светски шампион у тркама издржљивости (FIA WEC) у категорији LMP2. G–Drive Racing тим у свом походу на још једну титулу у европском шампионату трка издржљивости накратко се зауставио у Београду и омогућио свим заљубљеницима у трке, моћне аутомобиле и динамичну вожњу да упознају чувеног Романа Русинова, као и да у оквиру манифестације уживо виде прави тркачки болид екипе G-Drive Racing – прототип Oreca. Ова тркачка машина невероватних способности опремљена је атмосферским мотором Nissan V8, запремине 4,5 литра, што возачу ставља на располагање око 490 коњских снага, а са масом од 900 kg, развија невероватну брзину до 340 km/h.
 
 
„Захваљујући успесима на тркачким стазама планете, G–Drive Racing тим се уписао у историју светског аутомобилизма, а G–Drive је постао најпрепознатљивији бренд горива не само у Русији, него и иностранству. Срећни смо што имамо прилику да представимо наш тим у Србији, на Београдском сајму аутомобила. G–Drive Racing тим је шампион последње четири сезоне, најуспешнији тим у међународним тркама издржљивости. Једна од компоненти успеха тима јесте гориво G‑Drive. Ми испитујемо гориво у екстремним условима, како би возачи аутомобила били сигурни у његов квалитет“ изјавио је Роман Русинов.
 
Поред дружења са бројним фановима и одговарања на питања окупљених медија, Русинов је уручио картице за гориво и G-Drive спорт-пакете победницима „Трке знања“, конкурса организованог на званичној Facebook страници „Са нама на путу“ компаније НИС.
 
 
У име компаније НИС, присутнима се обратио Предраг Јовановић, директор Сектора за развој и промоцију брендова Департмана за маркетинг Блока Промет који је указао на снагу и премијум карактеристике G–Drive горива, које званично користи G–Drive Racing тим. Премијум G-Drive гориво доступно је и потрошачима у Србији и региону, на свим NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама.
„OPTI течност за прање стакала“: из аутомата у аутомобил
26. Mar 2019 - 05:06

На бензинскoj станици NIS Petrol „Тошин бунар“ потрошачима је однедавно на располагању нова погодност –„OPTI течност за прање стакала“ коју потрошачи могу сипати директно у одговарајући резервоар аутомобила.

На бензинскoj станици NIS Petrol „Тошин бунар“ потрошачима је однедавно на располагању нова погодност –„OPTI течност за прање стакала“ коју потрошачи могу сипати директно у одговарајући резервоар аутомобила.


Аутомати са течношћу за прање стакала који се налазе поред сваког места за точење горива, представљају иновацију на тржишту, а треба напоменути да OPTI течност за прање ветробранског стакла у себи не садржи метанол, може се сипати у количинама које потрошачи сами одреде,  додатно имају и еколошку компоненту, јер не постоји амбалажа.

Унапређење понуде на бензинским станицама једно је од стратешких опредељења НИС-а. Поред OPTI течности за прање стакала, потрошачима на бензинској станици NIS Petrol „Тошин бунар“ на располагању су премијум горива врхунског квалитета, укључујући G-Drive и 100 G-Drive Diesel, велики спектар производа допунског асортимана, као и брза, љубазна и квалитетна услуга која је постала препознатљив стандард пословања НИС-ових бензинских станица.

НИС шири малопродајну мрежу у Београду
26. Feb 2019 - 11:53
Малопродајна мрежа компаније НИС постала је богатија за још једну бензинску станицу у Београду. Реч је о NIS Petrol малопродајном објекту у насељу Котеж, у Улици Сутјеска 8 бб.  
Малопродајна мрежа компаније НИС постала је богатија за још једну бензинску станицу у Београду. Реч је о NIS Petrol малопродајном објекту у насељу Котеж, у Улици Сутјеска 8 бб.  

 
Малопродајна мрежа компаније НИС постала је богатија за још једну бензинску станицу у Београду. Реч је о NIS Petrol малопродајном објекту у насељу Котеж, у Улици Сутјеска 8 бб.  Реч је о новој NIS Petrol бензинској станици која је отворена у српској престоници у складу са најстрожијим светским техничким и еколошким стандардима, у оквиру пројекта развоја и модернизације малопродајне мреже НИС-а.
 
Нова NIS Petrol бензинска станица у Београду располаже модерном опремом, а купцима су на располагању горива евро пет квалитета произведена у домаћој Рафинерији нафте Панчево, као и богат избор робе широке потрошње. Нови NIS Petrol малопродајни објекат у своју понуду уврстио је и премијум G-Drive горива врхунског квалитета, бензин G-Drive 100 као и G-Drive дизел.
 
Новоотворена NIS Petrol бензинска станица “Котеж“  у потпуности је усмерена на задовољење потреба и пружање врхунске услуге савременим потрошачима, а компанија НИС је поводом отварања новог NIS Petrol малопродајног обjeкта припремила посебне погодности за потрошаче.  До 1. марта  возачи ће на новоотвореној бензинској станици имати прилику да  G-Drive горива премијум квалитета сипају по цени стандардног бензина, односно евро дизела. Поред тога, у поменутом периоду купце уз куповину 15 или више литарa било које врсте деривата очекују и пригодни поклони из богате понуде робе широке потрошње која је доступна на новој NIS Petrol бензинској станици.
 
Додатна информација:
 
Савремена NIS Petrol  бензинска станица “Котеж“ отворена је у оквиру процеса развоја и модернизације малопродајне мреже компаније НИС која поседује највећу мрежу бензинских станица на домаћем тржишту. НИС наставља са улагањима  у развој сектора малопродаје кроз модернизацију и ширење мреже својих бензинских станица,  а које потрошачима нуде  висококвалитетне деривате евро 5 квалитета произведене у Рафинерији нафте Панчево, широк спектар допунског асортимана, као и висок ниво услуге.   
 
Сусрети са пољопривредницима пред почетак сезоне
01. Feb 2019 - 04:45
Институт за ратарство и повртарство из Новог Сада организовао је од 27. до 31. јануара 2019. године на Златибору „53. Саветовање агронома и пољопривредника Србије”.
Институт за ратарство и повртарство из Новог Сада организовао је од 27. до 31. јануара 2019. године на Златибору „53. Саветовање агронома и пољопривредника Србије”.

Саветовање сваке године окупља пољопривредне произвођаче, агрономе, наставнике средњих пољопривредних школа, представнике министарстава и бројне медије. Кроз предавања и панел дискусије размењена су искуства о најактуелнијим темама из области пољопривреде, уз учешће представника надлежних институција.

НИС је и ове године учествовао у Саветовању агронома и пољопровредника Србије, представљањем НИС Агро картице, која већ шест година пољопривредницима обезбеђује значајан попуст на куповину горива за обављање пољопривредних радова. Као водећа нафтна компанија на тржишту Србије, НИС је препознао значај пољопривреде за економију Србије и континуирано помаже аграрни сектор у оквиру НИС Агро програма.

 

Pages