Вести

„Sa Nama Na Putu“ od sada uz Vas i na društvenim mrežama!
19. Apr 2018 - 04:01
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da od sada sa nama možete komunicirati na društvenim mrežama i putem Facebook i Instagram...

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da od sada sa nama možete komunicirati na društvenim mrežama i putem Facebook i Instagram stranica “Sa nama na putu”.
 
U skladu sa globalnim trendovima i potrebom potrošača da kroz direktnu komunikaciju sa kompanijom dobiju brze odgovore na sva pitanja koja se tiču proizvoda i usluga, kreirali smo nove kanale komunikacije, pre svega sa željom da izgradimo još bolje odnose sa potrošačima, ali i u svrhu promocije naših potrošačkih brendova i palete naših usluga. Na novim Facebook i Instagram stranicama “Sa nama na putu” očekuje Vas mnogo iznenađenja, zabavnih nagradnih akcija, poklona i korisnih saveta.
 
Dobrodošli na stranice društvenih mreža, koje brinu o vremenu koje provodite na putu! Verujemo da ćete se pronaći u ovoj priči, da želite da nas pratite i dozvolite da Vas iznenadimo!
 
Lajkujte nas na Facebooku https://www.facebook.com/SaNamaNaPutuSrbija, zapratite na Instagramu https://www.instagram.com/sanamanaputu i budite nam partner na ovom zanimljivom putovanju!
facebook.com/SaNamaNaPutuSrbija instagram.com/sanamanaputu
 
ДДОР дарује ваучере корисницима НИС Агро картице
13. Apr 2018 - 05:09

Захваљујући сарадњи НИС-а и ДДОР осигурања, корисници НИС Агро картице приликом куповине добијају ваучер овог осигуравајућег друштва, којим остварују право на 10%...


Захваљујући сарадњи НИС-а и ДДОР осигурања, корисници НИС Агро картице приликом куповине добијају ваучер овог осигуравајућег друштва, којим остварују право на 10% попуста приликом закључења осигурања пољопривреде код ДДОР-а. 

Попуст можете остварити уговарањем осигурања у Вама најближем продајном месту „ДДОР-а Нови Сад“.

Детаљније информације о акцији са ДДОР-ом која траје до 01. августа 2018. године, можете добити бесплатним позивом Корисничког центра ДДОР-а - 0800 303 301. 

ДДОР ваучер 4/2018
 
 
 
 
Отворена нова Газпром бензинска станица Багрдан!
16. Mar 2018 - 05:34
Отворена је нова Газпром бензинска станица „Багрдан“, на ауто-путу од Ниша ка Београду. Тиме је број Газпром станица у Србији повећан на 19 продајних...

Отворена је нова Газпром бензинска станица „Багрдан“, на ауто-путу од Ниша ка Београду. Тиме је број Газпром станица у Србији повећан на 19 продајних објеката.
 
На бензинској станици купцима су доступни висококвалитетни нафтни деривати, премијум горива G-Drive, као и ТНГ унапређеног квалитета из Рафинерије нафте Панчево.
 
Поред горива врхунског квалитета посетиоце на Багрдану очекује и Drive cafe, нови продајни концепт са сјајном гастрономском понудом и широком палетом најквалитетнијих производа. Нова Газпром станица, опремљена је у складу са најсавременијим технолошким стандардима и отворена  је 24 сата дневно.
 
До 30. априла на станици Багрдан траје и поклон акција уз купљених 25л горива!*
 
Чекамо Вас!
 
*У акцији не учествују купци који користе НИС картицу за гориво, Агро и Таxи картицу.
 
Специјална акција за све наше купце!
08. Mar 2018 - 02:37
Уживајте у лепшим данима који долазе, уз специјалну понуду коју смо припремили за вас.
 
За сваку куповину на одабраним НИС...

Уживајте у лепшим данима који долазе, уз специјалну понуду коју смо припремили за вас.
 
За сваку куповину на одабраним НИС Петрол и Газпром бензинским станицама добијате одмах на каси купоне са попустима за куповину додатног асортимана на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.
 
Можете уживати у бесплатној. а врхунској Drive Cafe кафи или Енергетском бару, на паузи појести укусну воћну питу или крофну по сниженој цени, а очекује вас још низ попуста које остварујете уз купоне.
 
Купоне можете искористити на бензинској станици на којој сте их добили.
 
Подела попуст купона свим нашим купцима траје до недеље, 8. априла 2018. године, а списак бензинских станица које учествују у акцији можете погледати ниже.

 
Важно обавештење о Супер Картици!
31. Jan 2018 - 10:46
Обавештавамо вас да од 1. фебруара 2018. године, није могуће коришћење Супер Картице за сакупљање и трошење бодова, на НИС Петрол и Газпром...

Обавештавамо вас да од 1. фебруара 2018. године, није могуће коришћење Супер Картице за сакупљање и трошење бодова, на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама.
 
Корисници Супер Картице који су прешли праг за награђивање на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама из последњег обрачунског периода (01. новембар 2017. - 31. јануар 2018.) сакупљене бодове могу искористити код осталих партнера Супер картице.
 
Платну Супер Картицу, на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама, можете користити искључиво за плаћање горива и додатног асортимана, без могућности сакупљања и трошења бодова.

 

 

Pages