Почетна

ДЕЛАТНОСТ ВЕЛЕПРОДАЈЕ НИС а.д.

Основна делатност велепродаје компаније НИС а.д. је продаја нафтних деривата на малопродајним објектима (приватне бензинске станице), купцима који поседују сопствени складишни простор (резервоар), купцима који имају лиценцу за велепродају нафтних деривата, односно транзитну продају. Снабдевамо највећи  број најзначајнијих и највећих купаца на тржишту Србије и АП Косова и Метохије.
 
Наши производи представљају синоним за поузданост, квалитет и услуге, које извршавамо на високом нивоу. Наш квалитет су и наши запослени, који су Вам увек на располагању. Свакодневно обавештавамо своје купце о променама цена, попустима и акцијама у велепродаји, као и за праћење стања потраживања (дуговања) и усаглашавање стања.
 
Такође, стандардне услуге које пружамо су и следеће:
  • Презентовање актуелних комерцијалних услова 
  • Учешће на јавним набавкама
  • Праћење и имплементација нових законских и поџаконских аката
  • Информисање о начину плаћања
  • Пружање информација о начину функционисања испоруке горива
  • Продаја нафтних деривата  дипломатско-конзуларним представништвима
  • Посебну пажњу посвећујемо развијању и одржавању дугорочних пословних односа са директним, крајњим купцима, све са сврхом пружања максималне подршке наше компаније остварењу Ваших пословних резултата.
Наша организација подразумева да сваки наш купац има свог комерцијалисту, који му је увек на располагању. Контактирајте нас и  љубазна, елоквентна, квалификована особа ће са великим задовољством ефикасно приступити решавању свих Ваших захтева.
 
Посебну пажњу посвећујемо Вашим сугестијама. Бележимо свако Ваше обраћање, пружамо помоћ кад год је то могуће и прослеђујемо и решавамо питања са одговарајућим надлежним службама, а све у циљу да Ви  будете задовољни. Заједно са Вама се старамо о енергетској стабилности овог дела Србије, правовременим испорукама деривата врхунског квалитета по највишим европским стандардима.
 
Ми смо успешни само уколико су и наши купци успешни и задовољни.
 
Заједно – БУДУЋНОСТ НА ДЕЛУ.