Zaigraj u ritmu UEFA Champions League - Započni nešto neprocenjivo

Plaćaj gorivo i druge proizvode beskontaktno Mastercard karticom na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama i za svaki račun od 5.000 dinara i više, stičete mogućnost da osvojite jednu od 24 karte za utakmice UEFA Champions League!

4 x finale

10 x polufinale 

10 x četvrtfinale

Pored toga očekuju vas i drugi sigurni G-Drive i Drive Cafe pokloni – žvake, bombone i kafa!

Akcija traje od 2.3. do 5.4.2020. na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. 

Ulaznice obezbeđuje Mastercard, zvanični sponzor UEFA Champions League.

Čekamo Vas. Vaš NIS!

 • OPŠTE INFORMACIJE

Početak: 02. marta 2020. u 00.00h - Završetak: 05. aprila 2020. u 23.59h

Promocija se sprovodi na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama u Srbiji (osim na BS Bačex, BS Sjenica i BS Leštane).

 • UČESTVOVANJE U PROMOTIVNOJ KAMPANJI

Za svaku kupovinu u iznosu od 5.000 dinara i više koja je plaćena beskonaktno Mastercard karticom, potrošač na kasi dobija jedan kupon za poklon (jedan kupon na osnovu jednog fiskalnog računa, koji treba sačuvati za preuzimanje poklona). Svi potrošači, fizička lica, koji prihvataju pravila promotivne kampanje, imaju pravo učešća. Zaposleni u kompaniji NIS ad,  NAFTAGAS - Naftni servisi d.o.o. Novi Sad, NAFTAGAS - Tehnički servisi d.o.o. Zrenjanin, NAFTAGAS - Transport d.o.o, NTC NIS-NAFTAGAS d.o.o. Novi Sadi i angažovani u NIS-u na osnovu ugovora o radu kao i članovi njihovih porodica (supružnici, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici),  imaju pravo da učestvuju u promotivnoj kampanji, uz sledeće ograničenje - nemaju pravo da iskoriste poklon “Putovanje na utakmicu UEFA Champions League”

 • MEHANIZAM PROMOCIJE

Da bi potrošač stekao pravo da učestvuje u promociji, potrebno je da na nekoj od NIS Petrol ili Gazprom benzinskih stanica ostvari kupovinu od 5.000 dinara i izvrši plaćanje beskontaktno Mastercard ili Maestro karticom. Potrošač na kasi dobija  kupon kojim odmah ostvaruje poklon – otvara kupon u kojem je navedena vrsta poklona. Ukoliko je reč o poklonu, preuzima ga odmah od kasira, na stanici na kojoj je kupon i dobijen.VAŽNO - Ukoliko je reč o putovanju na utakmicu UEFA Champions League, potrebno je da se odmah obrati kasiru ili pozove call centar 08 0000 8888. Ukoliko se u roku od pet dana od dobitne transakcije ne obrati kasiru ili call centru, potrošač gubi pravo na realizaciju poklona. Kuponi se izdaju na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama koje učestvuju u promociji.

 • 24 PUTOVANJA – 10 NA ČETVRTFINALE , 10 NA POLUFINALE I 4 NA FINALE UEFA CHAMPIONS LEAGUE 

Poklon putovanjе podrazumeva:

 • Avionski prevoz;
 • Hotelski smeštaj;
 • Ulaznicu za fudbalsku utakmicu.

Pored navedenih glavnih poklona, kupac može osvojiti i sledeće poklone:

 • G – Drive energy bombone;
 • G – Drive energy žvake;
 • Drive Cafe kafu (veličina S).

Kuponi se mogu zameniti za poklone dok traje promotivna kampanja, odmah po dobijanju kupona, samo na stanici na kojoj su dobijeni za kupovinu. Poklon iz kupona se može realizovati odmah, osim u slučaju realizacije glavnih poklona (putovanja). Za realizaciju ovih poklona potrebno je obratiti se kasiru ili call centru.

 • VAŽNO!

Da bi se poklon putovanje realizovalo, potrebno je da osoba koja putuje bude punoletna sa važećim dokumentima Republike Srbije. Ukoliko usled više sile, ili bilo kog razloga koji kompanija NIS ili Mastercard nisu u mogućnosti da spreče, dođe do otkazivanja jednog ili više mečeva UEFA Champions League, NIS i Mastercard će, umesto poklon putovanja na otkazanu utakmicu, omogućiti dobitniku drugo putovanje u istoj vrednosti i to u terminu koji dobitniku odgovara.