Postanite deo uspešnog tima!

 
NIS Gazprom Neft je jedna od najvećih vertikalno integrisanih naftnih kompanija u jugoistočnoj Evropi, a naše osnovne delatnosti su  istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i prirodnog gasa, kao i prodaja širokog spektra naftnih derivata.
 
Naša mreža benzinskih stanica, koja uključuje NIS Petrol i Gazprom stanice, je najveća mreža u Srbiji sa više od 300 benzinskih stanica, dostupnih širom zemlje, a prisutni smo i regionalno, tako da smo uvek na raspolaganju svojim korisnicima.
 
Ponosimo se najvišim standardom kvaliteta naftnih derivata, kao i bogatim asortimanom dodatnih proizvoda. Ipak, ono čime se naviše ponosimo su naši zaposleni i njihova profesionalnost, odgovornost i timski duh, tako da se uvek trudimo da im uzvratimo unapređujući njihove talente i proširujući im vidike.
 
Ljudi su najvažniji činilac uspeha koji našoj kompaniji osiguravaju lidersku poziciju i omogućavaju nastavak ovog trenda u budućnosti, što stalno otvara nove mogućnosti za kandidate koji žele da postanu deo našeg tima. 
 
Selekcija u našoj kompaniji se obavlja pomoću testiranja i intervjuisanja, tako da uvek biramo kandidate objektivno, zasnovano na njihovom profesionalizmu, iskustvu i znanju.
 
Pridružite se timu koji uspešno posluje već godinama  - prijavite se za radno mesto na jednoj od NIS Petrol benzinskih stanica. Vaše radno mesto možete da pronađete i na Gazprom stanicama, koji su takođe deo mreže naših banzinskih stanica. 
 
 
Dovoljno je da popunite obrazac klikom na http://posao.nis.rs/form/posaonabs i pošaljete nam svoj CV, a mi ćemo Vas uskoro kontaktirati.

Za posao se možete prijaviti i pozivom na broj 011/205 8245.

OČEKUJEMO VAS U NAŠEM TIMU!