Popust za poljoprivrednike na svim NIS-ovim benzinskim stanicama

Svi poljoprivrednici, fizička lica, preduzetnici ili pravna lica koja imaju aktivni status registrovanog poljoprivrednog domaćinstva ili gazdinstva, mogu da kupuju po sniženoj ceni dizel evro pet kvaliteta proizveden u Rafineriji nafte Pančevo. Potrebno je da imaju aktivnu NIS-ovu karticu za poljoprivrednike čije je izdavanje besplatno.
Trenutno oko 60.000 poljoprivrednika poseduje NIS-ovu karticu koju mogu da aktiviraju kupovinom na svim benzinskim stanicama. Za one koji karticu još nemaju, postupak izdavanja je vrlo jednostavan:

1. Zahtev za izdavanje i korišćenje NIS kartice za poljoprivrednike se preuzima na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama ili na NIS-ovom potrošačkom sajtu na adresi: http://www.nispetrol.rs/sr/dobra-setva-i-još-bolja-žetva-uz-novu-karticu-za-jeftiniji-dizel

2. Poljoprivrednici popunjavaju zahtev, koji zajedno sa naznačenom dokumentacijom u zahtevu, šalju poštom na adresu: NIS a.d. Novi Sad, Odeljenje „Call Center“, Kartica za poljoprivrednike, Narodnog fronta 12, 21000 Novi Sad.

3. Kompanija odmah po dobijanju zahteva proverava dokumentaciju i u roku od 14 dana aktivira NIS karticu za poljoprivrednike nakon čega je ona spremna za upotrebu.

Sve informacije u vezi sa izdavanjem i korišćenjem NIS kartice za poljoprivrednike se mogu dobiti pozivom na broj informativnog centra NIS-a 08 0000 8888.
Spisak benzinskih stanica NIS Petrol na kojima se može ostvariti popust, nalazi se na adresi: http://www.nispetrol.rs/sr/kartica/nis-petrol-mapa-benzinskih-stanica