Novo gorivo u ponudi - Evro BMB 98

Evro BMB 98 je namenjen vozilima novije generacije, ali i starijim automobilima, jer obezbeđuje brži i startniji motor uz povećanje ekonomičnosti.

Prednosti Evro BMB 98 u odnosu na Evro premijum BMB 95 su veća oktanska vrednost goriva što daje veću snagu motoru, povećava njegovu ekonomičnost, te doprinosi mirnijem i stabilnijem radu motora. Pored toga, korišćenje ovog benzina doprinosi očuvanju životne sredine kroz smanjenje emisije štetnih izduvnih gasova (sadrži najviše do 10 ppm sumpora u skladu sa evropskim standardima).

„Proizvodnjom Evro BMB 98 mi u praksi pokazujemo da neprestano radimo na poboljšanju procesa proizvodnje i povećanju kvaliteta motornog goriva u skladu. NIS je danas kompanija koja primenjuje najsavremenija tehnološka rešenja u svom poslovanju i proizvodi derivate u skladu sa tržišnim potrebama i zahtevima naših klijenata“, izjavio je Kiril Kravčenko, generalni direktor NIS-a.

Do kraja 2013, ovom vrstom motornog goriva biće snabdevano skoro 120 benzinskih stanica. Evro BMB 98 je u ponudi i veleprodajnim kupcima.
Spisak benzinskih stanica na kojima se prodaje Evro BMB 98 dostupan je na следећој страници http://www.nispetrol.rs/sr-lat/kartica/nis-petrol-mapa-benzinskih-stanica