G-Drive sport

Predstavljamo vam G-Drive program za vežbanje napravljen tako da prati potrebe savremenog života – rekviziti su veoma laki za korišćenje, ne oduzimaju dragoceno vreme i ne zauzimaju puno prostora. Dovoljno je da nekoliko minuta dnevno posvetite svom treningu i osetićete momentalno povećanje energije, a nakon nekog vremena, vaš um i telo će biti u top formi!

7 PROIZVODA ZA MOĆNU FORMU

  • JOGA LOPTA - rekvizit sa kojim možete da izvedete najveći broj vežbi, od onih u sedećem do onih u uspravnom položaju, dok vam ujedno aktivira sve mišiće.
  • TRAKA ZA VEŽBANJEodličan dodatak svakom treningu, od razgibavanja, preko treninga snage, sve do opuštanja i istezanja.
  • TEGOVI – njihova glavna namena je da povećaju opterećenje i učine vežbanje zanimljivijim i efikasnijim.
  • VIJAČA - osnovi rekvizit za vežbanje, od zagrevanja do kardio treninga vrhunskih boksera; pored toga, vijaču može da koristi čitava porodica.
  • LOPTE ZA BASKET (mala i velika) I FUDBAL – idealne za pojedinačne vežbe snage mišića u zatvorenom prostoru, ali i ekipni sport na terenu.
*Poštovani potrošači, želimo da vas obavestimo da su istrošene zalihe sledećih  proizvoda: G Drive košarkaška lopta (veličina 3).
 
Uz proizvode dobijate i poklon knjižicu sa planom vežbanja i predlogom ishrane, potpisano od strane licenciranog trenera.
 
G-Drive sport proizvode možete pronaći na sledećim benzinskim stanicama: NIS Petrol i Gazprom stanice: G-Drive Sport.

SPECIJALNA PONUDA

Za sve korisnike kartice “Sa nama na putu” G-Drive Sport proizvodi su dostupni po specijalnim cenama. 
 
Cene G-Drive Sport proizvoda možete pogledati na sledećem linku: G-Drive sport cenovnik.