G-Drive Diesel

GORIVA NOVE SNAGE

Kvalitet motornih goriva koja koristite, direktno utiče na rad i vek motora Vašeg vozila, kao i na kvalitet vožnje. Iz tog razloga, NIS Petrol i Gazprom benzinske stanice obogatile su svoju ponudu gorivima najvišeg kvaliteta – G-Drive 100, visokokvalitetni aditivirani benzin od 100 oktana i G-Drive Diesel, aditivirani dizel vrhunskog kvaliteta. Internacionalni brend goriva G-Drive razvijen je u saradnji sa vodećim ekspertima iz oblasti naprednih goriva, čime se garantuje najviši kvalitet naftnih derivata za naše potrošače.

POVEĆANJE SNAGE MOTORA

G-Drive Diesel je premijum aditivirano dizel gorivo koje Vašem vozilu pruža novu snagu, a Vama bolji osećaj vožnje!

Sinergija aktivnih komponenti aditiva i goriva Evro 5 standarda najvišeg kvaliteta, doprinosi obnavljanju i povećanju snage motora Vašeg automobila do 7,8%*. 

Prilikom sagorevanja goriva, naslage nečistoća koje nastaju, negativno se odražavaju na rad motora. Korišćenjem G-Drive Diesel goriva, nečistoće se otklanjaju, povećava se protočnost brizgaljki, što uz efikasnije raspršivanje goriva ima za posledicu obnavljanje i povećanje snage motora, pretvarajući Vašu vožnju u jedinstveno iskustvo.

 

POBOLJŠANE PERFORMANSE MOTORA

Pored dodatne snage, korišćenje G-Drive Diesel goriva doprinosi poboljšanoj startnosti motora kao i stabilnijem i tišem radu motora. Pored toga, kompleks aditiva u ovom gorivu povećava cetanski broj, što rezultira efikasnijim sagorevanju goriva i opštim poboljšanim performansama motora.

Poboljšane performanse i dodatna snaga motora obezbeđuju Vam dinamičniju i ugodniju vožnju.

PROFESIONALNA ZAŠTITA SISTEMA ZA GORIVO

AKTIVNO ČIŠĆENJE

Prilikom sagorevanja goriva, stvaraju se naslage nečistoća koje sprečavaju motor da razvije svoju punu snagu. Samim tim, povećava se i rizik od kvarova. Kompleks aditiva u G-Drive Diesel gorivu sadrži aktivnu komponentu za čišćenje koja ima zadatak da eliminiše akumulirane naslage nečistoća. Na ovaj način, pored obnavljanja i povećanja snage motora, ova komponenta utiče na smanjenje rizika od kvarova i pomaže u produženju radnog veka motora.

POUZDANA ZAŠTITA OD KOROZIJE

Aktivna anti-korozivna komponenta goriva G-Drive Diesel obezbeđuje potpunu zaštitu od korozije “A” klase. Prilikom konstantne upotrebe G-Drive Diesel goriva, na metalnim delovima motora zaustavlja se dalje širenje korozije, dok kod novih automobila ne dozvoljava da se korozija pojavi. Na taj način, Vašem vozilu obezbeđuje sigurnost i zaštitu, a Vama jednu brigu manje.

 

*Prikaz brizgaljki, motora, kao i metalnih delova motora je ilustrativan.


DODATNE POGODNOSTI UZ KUPOVINU G-DRIVE DIESEL-a

Prilikom kupovine G-Drive Diesel-a, vlasnici kartica lojalnosti „Sa nama na putu“  biće nagrađeni dodatnim bonus poenima u iznosu od 0,5%.

Dobro došli na NIS Petrol i Gazprom benzinske stanice.