G-Drive 100

Ako je automobil za Vas više od prevoznog sredstva, a želite veću, pouzdaniju i efikasniju snagu kada vozite, onda je G-Drive 100 Vaš pravi izbor. 

G-Drive 100 sadrži aktivne komponente koje omogućavaju efikasniji rad motora, poboljšavaju njegove performanse i pozitivno se odražavaju na njegovu ispravnost i dugovečnost. Proizvedeno prema najvišim tehnološkim standardima, G-Drive 100 je gorivo nove snage koje će Vašem motoru pružiti profesionalnu zaštitu, a Vama sigurniju i uzbudljiviju vožnju.


POBOLJŠANJE PERFORMANSI MOTORA

G-Drive 100 sadrži aktivne komponente poslednje generacije koje Vašem vozilu pružaju dodatnu snagu, bolje ubrzanje i profesionalnu zaštitu. Specijalna formula ovog goriva produžava radni vek Vašeg motora i sprečava nastanak kvarova.


Jedinstvena termostabilna komponenta goriva – modifikator trenja – stvara zaštitni sloj između klipa i cilindra u motoru čime se smanjuje koeficijent trenja, unapređuje dinamika motora i stimuliše povećanje snage motora. Sinergijom 100 oktana i aktivnih aditiva za čišcenje i podmazivanje motor dobija dodatnu snagu, a vožnja postaje uzbudljivija.

Smanjenje trenja u motoru, do kojeg dovodi modifikator trenja sadržan u kompleksu aditiva, za rezultat ima poboljšanje dinamičkih karakteristika vozila. To omogućava snažnije ubrzanje pri visokim brzinama, što je od presudne važnosti pri preticanju na autoputu.


Visoka oktanska vrednost i smanjenje koeficijenta trenja utiču na povećanje obrtnog momenta u širokom spektru broja obrtaja u minuti. Ovo dodatno poboljšanje pomaže pri vožnji po terenima sa visokim nagibom.

 

PROFESIONALNA ZAŠTITA MOTORA

G-DRIVE 100 za čist motor

Redovnom upotrebom bilo kojeg goriva, u motoru se stvaraju naslage nečistoće. Usled tog procesa dolazi do „zagušenja“ motora, koji nije više u stanju da radi optimalnom snagom. Te naslage su škodljive i na duge staze mogu da izazovu kvarove. Redovnom upotrebom goriva G-Drive 100, naslage nečistoća na usisnim ventilima se smanjuju do 6 puta4.

 

Prvoklasna zaštita od korozije

Molekuli vode koji se mogu naći u sistemu za gorivo svakog vozila reaguju sa njegovim metalnim delovima i mogu vremenom dovesti do njihovog oštećenja. Kompleks aditiva u gorivu G-Drive 100 sadrži specijalnu komponentu koja sprečava stvaranje korozije u svim delovima sistema za gorivo i obezbeđuje vašem vozilu najvišu klasu zaštite.

Demulzifikacija

Specijalna komponenta goriva G-Drive 100 sprečava stvaranje emulzije od vode i ulja koja se može pojaviti u sistemu za gorivo usled promena temperature u zimskom periodu i dovesti do pogoršanja performansi motora. Demulzifikacija osigurava da Vaše vozilo i motor funkcionišu bez poteškoća i na optimalan način tokom cele godine.

Sinergija aktivnih aditiva i oktanskih komponenti G-Drive 100 goriva transformisaće Vaš automobil u snažnu mašinu, čineći svaku vožnju uzbudljivijom i ekonomičnijom. Zahvaljujući njegovoj specijalnoj formuli produžava se radni vek Vašeg motora, eliminišu kvarovi i uvećava njegova startnost, za veći ugođaj tokom vožnje.


G-Drive 100 – TESTIRANO U MILBRUKU, VELIKA BRITANIJA

Milbrook Proving Ground je jedan od najvećih centara za testiranje vozila i nalazi se u mestu Milbruk u Engleskoj. Osnovan 1960-ih, centar obuhvata kapacitete za testiranje i razvoj vozila, uključujući one za ocenjivanje vozila i sistema, razvoj pogona i testove bezbednosti. Testovima u Milbruku potvrđeni su svi navodi u vezi sa gorivom G-Drive 100 koji se pominju na ovoj stranici.

 

1 Sa G-Drive 100 gorivom, posle 1000 pređenih kilometara u VW Golf 1.6FSI pri 6000 obrtaja u minuti, u poređenju sa standardnim Evro BMB 95 benzinom.
2 Sa G-Drive 100 gorivom, posle 500 pređenih kilometara u VW Golf 1.6FSI pri brzini od 115-125 km/h, u poređenju sa standardnim Evro BMB 95 benzinom.
3 Sa G-Drive 100 gorivom, posle 1000 pređenih kilometara u VW Golf 1.6FSI pri 4000-6000 obrtaja u minuti, u poređenju sa standardnim Evro BMB 95 benzinom.
4 Rezultati su potvrđeni testiranjem na Mercedez-Benz motoru M111 u Millbrook nezavisnom istraživačkom centru.