Drive Cafe

Na NIS Petrol benzinskim stanicama nalaze se Drive Cafe restorani, poznati po vrhunskoj kafi i pažljivo osmišljenoj ponudi hrane.

MOJE PUTOVANJE, MOJE UŽIVANJE

Kada ste na putu, izbor mesta za pauzu u velikoj meri doprinosi tome koliko ćete uživati u putovanju. Dok neki unapred planiraju gde će se zaustavljati na putu do svoje destinacije, drugi se prepuštaju i odlučuju u datom momentu. Jedno je sigurno – idealno odredište za odmor tokom puta je ono na kom ćete se opustiti i uživati u omiljenoj hrani i piću, kao i u sjajnoj usluzi. Mesto kao što je Drive Café.

DRIVE CAFE KAFA, VRHUNSKOG KVALITETA

Kada god se zaustavite na nekoj od NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica, imaćete priliku da uživate u izvrsnim hladnim ili toplim napicima. Probajte Drive Cafe kafu, čaj ili sveže ceđen sok i osvežite se posle duge vožnje.

Ako ste ljubitelj izvrsne kafe pune gustine i opojnog mirisa, pripremite vaša čula na uživanje, jer vas u Drive Café-u očekuje posebno kreirana Drive Café mešavina, koja zahvaljujući tehnologiji sporog prženja zadržava sve arome i ukuse. Kombinacija slatkih nota arabike i intenzivne arome robuste u idealnom balansu, pružiće vam uživanje u kafi laganog, a istovremeno punog ukusa.

NEODOLJIVI SLATKI MENI

Preporučujemo vam da probate Drive Cafe krofne ili mafine!