ОБЛИКУЈТЕ СВОЈ СВЕТ ВРХУНСКИМ АЛАТИМА!

Потребан вам је алат који ће вам увек бити при руци?
 
Било да је у питању брза реакција, хитна интервенција или само викенд забава уз мајсторисање, увек треба да будете спремни и да уз себе имате добар алат, довољно снажан, а практичан, који вам не одузима много времена и простора, а пружа огромну сатисфакцију!
 
Када су у питању свакодневне поправке, ситне мајсторије, брза унапређења или прављење занимљивих комада намештаја, верујемо да је баш БЛАЦК+ДЕЦКЕР савезник који заслужује ваше безгранично поверење – јер уз врхунски алат и ваше мале мајсторске тајне, више нема никаквих препрека.
 
Пронађите мајстора у себи, удружите се са својим снажним BLACK+DECKER савезником и поправите или креирајте све што замислите…
 
… Уз 50% попуста, све што треба да урадите је да засучете рукаве и направите своју магију!
 

ПРОИЗВОДИ

 
BLACK+DECKER је водећи светски произвођач алата, са преко 100 година дугом традицијом и иновативним приступом, који вам из дана у дан нуди све модернија и квалитетнија решења која прате све ваше потребе.
 
BLACK+DECKER алати су једноставни за коришћење, а истовремено технолошки напредни и сачињени од најиздржљивијих материјала, тако да можете да их користите сами код куће, али и као полу професионалци у неким мало захтевнијим радовима – ослоните се на своје снажне BLACK+DECKER савезнике у годинама које долазе!

 

                 

       

       

      

        

ДЕТАЉИ АКЦИЈЕ

Корак 1:

Купујте на Газпром и/или НИС Петрол бензинским станицама и за сваку куповину од 1.000 динара уколико сте возач путничког аутомобила, тј. од 7.500 динара уколико сте возач теретног возила, добијате по један купон.

Kорак 2:

Добијене купоне лепите на талон који можете преузети на нашим бензинским станицама.

Kорак 3:

Када сакупите 4 купона*, довољно је само да донесете попуњен талон на било коју Газпром или једну од 120 одабраних НИС Петрол бензинских станица и уживате у попусту на БЛАЦК+ДЕЦКЕР алат у износу до 50%!

 

*Уколико нисте члан програма Супер Картица или Са нама на путу, потребно је да сакупите  5 купона како бисте остварили попуст.
 
Акција траје од 13.03. до 04.06.2017. године, док се купони могу искористити до 18.06.2017.
 
Бензинске станице на којем се реализуеј акција се налази на следећем линку: Врхунски алати на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама.