Mastercard добитак загарантован

У периоду од 10. априла до 10. маја, плаћајте  MasterCard платним картицама на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама и освојите пут у Париз и карту за Роланд-Гаррос, као и поклон картицу за гориво у износу од 5.000 РСД, попуст од 3 РСД по литру горива, поклон или 20% попуста на Drive Café кафу, поклон G-Drive енергетско пиће, 20% попуста на Drive Café сендвиче или 15% попуста на G-Drive Auto Glass средство за чишћење ветробранског стакла!
 
Путовање у Париз укључује аранжман за 2 особе, смештај и авио превоз, као и посету једном од мечева трећег кола Роланд-Гарроса. Особе које путују морају бити пунолетне са важећим путним исправама.
 
Остале добитке можете искористити одмах на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама, а најкасније до 10.05.2017. године уколико добијете на поклон G-Drive енергетско пиће  и Drive Café кафу, односно до 10.06.2017. године за све остале поклоне и попусте. Попусти се не могу сабирати. Попуст од 3 РСД по литру важи за куповине од преко 25 литара горива и обрачунава се на све деривате осим на ТНГ, ЦНГ и гасно уље, док картица за гориво у износу од 5.000 РСД важи за куповину свих деривата.
 
Посетите НИС Петрол и Газпром бензинске станице и плаћајте MasterCard платним картицама.
 
*Добитак се не може користити уз Агро и Такси картице и комбиновати са картицама Са нама на путу и Супер Картица, у случају попуста од 3РСД ни уз НИС картицу за гориво.