Нова бензинска станица

Наш нови концепт бензинских станица је одмах прихваћен од потрошача. Сада, на нашим новим станицама имате комплетну услугу, у складу са најмодернијим решењима те врсте у свету. Широки, комотни прилази, најмодерније црпке са пластичним рукавицама, да се не испрљате. На располагању су Вам сва наша горива за максималну ефикасност вашег возила.
Продавница
Продавница
Унутра, наш мали супермаркет има све што је потребно да наставите пут. Било да је у питању кратко освежење или ако треба да купите некоме поклон, све је ту. Изненадићете се асортиманом артикала у нашој понуди. Рекло би се да је немогуће толико тога понудити на малом простору, али све је ствар организације. А у томе смо стварно добри.
Ресторан
Ресторан
Када Вам је потребно да направите дужу паузу и скупите снагу за даље, ту је ресторан. Не пропустите да пробате наш еспрессо, ми се њиме поносимо. Да не заборавимо поврх свега ту су наши радници, увек љубазни и спремни да вас дочекају и испуне сваки ваш захтев. Јер боравак на новим, НИС Петрол бензинским станицама мора да буде задовољство за све.