Вести

Горива нове снаге од сада и на свим НИС Петрол бензинским станицама
03. Јул 2017 - 04:48

У жељи да потрошачима обезбедимо врхунски...


У жељи да потрошачима обезбедимо врхунски квалитет где год да се налазе и да изађемо у сусрет свим њиховим захтевима и потребама, наша G-Drive горива, препозната и омиљена од стране бројних корисника, нашла су се у понуди и на свим НИС Петрол бензинским станицама.

Сада ће још више корисника имати прилику да користи горива последње генерације, креирана тако да трансформишу сваки аутомобил у снажну машину.

Одлучите се за G-Drive 100, адитивирани бензин од 100 октана или G-Drive Diesel, адитивирани дизел врхунског квалитета и уживајте у сваком путовању!

Сазнајте више о G-Drive 100 гориву.

Сазнајте више о  G-Drive Diesel гориву.

Много енергије уз G-Drive energy!
01. Јун 2017 - 03:50
Купите две лименке G-Drive Energy напитка и добићете још две лименке G-Drive Energy гратис. На тај начин за само 260дин. добијате чак четири лименке које ће вам...

Купите две лименке G-Drive Energy напитка и добићете још две лименке G-Drive Energy гратис. На тај начин за само 260дин. добијате чак четири лименке које ће вам осигурати додатну енергију и уживање на путу. 
 
 
Додатна енергија уз сваких 30л горива!  
29. Мај 2017 - 05:27
Сипајте преко 30 литара горива на НИС Петрол бензинским станицама у Београду: БС Чукарица у Радничкој 2, БС Ново Миријево у Михаила...

Сипајте преко 30 литара горива на НИС Петрол бензинским станицама у Београду: БС Чукарица у Радничкој 2, БС Ново Миријево у Михаила Булгакова 2, као и на БС Васе Пелагића у Улици Андре Николића бб, и добијате специјално изненађење – нови G-Drive Energy Drink Coffee Flavour! Обезбедите свом аутомобилу најквалитетније гориво, а себи још више енергије за путовање које вам предстоји уз сјајну арому свеже кафе и непоновљив освежавајући укус. 
 
 
Нови укус додатне енергије!
18. Мај 2017 - 09:55
Освежите се на свакој паузи, разбудите се током јутарњег шпица, допуните енергију за дугу вожњу или једноставно уживајте у увек примамљивој ароми квалитетне кафе уз нови G...

Освежите се на свакој паузи, разбудите се током јутарњег шпица, допуните енергију за дугу вожњу или једноставно уживајте у увек примамљивој ароми квалитетне кафе уз нови G-Drive Energy Drink Coffee Flavor! Куповином једног G-Drive Energy Drink Coffee Flavor остварујете 50% попуста на други енергетски напитак.
 
Осигурање пољопривреде уз 10% попуста
01. Мај 2017 - 07:08
Захваљујући сарадњи компанија НИС и ДДОР Нови Сад, корисници НИС Агро картице приликом куповине на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама добијају ваучер који укључује 10 % попуста за закључење полисе осигурања пољопривреде код ДДОР-а. 
Захваљујући сарадњи компанија НИС и ДДОР Нови Сад, корисници НИС Агро картице приликом куповине на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама добијају ваучер који укључује 10 % попуста за закључење полисе осигурања пољопривреде код ДДОР-а. 

 
Акција траје од 30.04. до 01.08.2017.
 
Списак одабраних станица погледајте на следећем линку.
 
Видимо се на НИС Петрол бензинским станицама!
 

Pages