Početna

DELATNOST VELEPRODAJE NIS a.d.

Osnovna delatnost veleprodaje kompanije NIS a.d. je prodaja naftnih derivata na maloprodajnim objektima (privatne benzinske stanice), kupcima koji poseduju sopstveni skladišni prostor (rezervoar), kupcima koji imaju licencu za veleprodaju naftnih derivata, odnosno tranzitnu prodaju. Snabdevamo najveći  broj najznačajnijih i najvećih kupaca na tržištu Srbije i AP Kosova i Metohije.
 
Naši proizvodi predstavljaju sinonim za pouzdanost, kvalitet i usluge, koje izvršavamo na visokom nivou. Naš kvalitet su i naši zaposleni, koji su Vam uvek na raspolaganju. Svakodnevno obaveštavamo svoje kupce o promenama cena, popustima i akcijama u veleprodaji, kao i za praćenje stanja potraživanja (dugovanja) i usaglašavanje stanja.
 
Takođe, standardne usluge koje pružamo su i sledeće:
  • Prezentovanje aktuelnih komercijalnih uslova 
  • Učešće na javnim nabavkama
  • Praćenje i implementacija novih zakonskih i podzakonskih akata
  • Informisanje o načinu plaćanja
  • Pružanje informacija o načinu funkcionisanja isporuke goriva
  • Prodaja naftnih derivata  diplomatsko-konzularnim predstavništvima
Posebnu pažnju posvećujemo razvijanju i održavanju dugoročnih poslovnih odnosa sa direktnim, krajnjim kupcima, sve sa svrhom pružanja maksimalne podrške naše kompanije ostvarenju Vaših poslovnih rezultata.
 
Naša organizacija podrazumeva da svaki naš kupac ima svog komercijalistu, koji mu je uvek na raspolaganju. Kontaktirajte nas i  ljubazna, elokventna, kvalifikovana osoba će sa velikim zadovoljstvom efikasno pristupiti rešavanju svih Vaših zahteva.
 
Posebnu pažnju posvećujemo Vašim sugestijama. Beležimo svako Vaše obraćanje, pružamo pomoć kad god je to moguće i prosleđujemo i rešavamo pitanja sa odgovarajućim nadležnim službama, a sve u cilju da Vi  budete zadovoljni. Zajedno sa Vama se staramo o energetskoj stabilnosti ovog dela Srbije, pravovremenim isporukama derivata vrhunskog kvaliteta po najvišim evropskim standardima.
 
Mi smo uspešni samo ukoliko su i naši kupci uspešni i zadovoljni.
 
Zajedno – BUDUĆNOST NA DELU.