Usluge

Automatsko pranje automobila
Automatsko pranje automobila

Odabrane NIS Petrol stanice opremljene su modernim automatskim peračicama vozila. Upotrebljavamo najkvalitetnije preparate za pranje i voskiranje, da Vaš auto bude čist i sjajan u najkraćem mogućem roku.

Pritisak u pneumaticima
Pritisak u pneumaticima
Odgovarajući pritisak u pneumaticima je važniji nego što se to obično misli. Sigurnost pri kočenju je prvo što zavisi od pritiska u gumama. Nemojte zaboraviti na povećano habanje guma ni prenosnog mehanizma vozila. Redovno proveravajte pritisak u pneumaticima na našim pumpama.
Restoran
Restoran

Potreban Vam je predah od duge vožnje ili kafa za poneti? Svratite do nas. U prijatnom ambijentu našeg restorana osećaćete se kao kod kuće, a naša ponuda učiniće da Vaš mali predah bude veliko zadovoljstvo.

Prodavnica
Prodavnica

Naše prodavnice su supermarket u malom. Možete pronaći sve što Vam treba, od sitnih potrepština do auto kozmetike. Sve na jednom mestu.

Podizanje novca
Podizanje novca
Prilikom plaćanja računa Mastercard karticom na svim NIS Petrol i Gazprom* benzinskim stanicama od sada možete istovremeno i da podignеte gotov novac. Pročitajte više...
Elektronska naplata putarine
Elektronska naplata putarine

Samo na našim benzinskim stanicama možete brzo i lako kupiti i dopuniti uređaje za elektronsku naplatu putarine i izbeći čekanje na naplatnim rampama! Pročitajte više...