G-Drive Diesel zimski

Sa dolaskom zime i niskih temperatura, pitanje sigurnosti i pouzdanosti rada dizel motora postaje sve aktuelnije, a sigurnom startu i radu motora u zimskim uslovima značajno doprinosi dizel gorivo sa poboljšanim niskotemperaturnim karakteristikama.
 
Shodno tome, potrošačima je na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama na raspolaganju premijum G-Drive aditivirano dizel gorivo, koje zahvaljujući kompleksu aditiva poslednje generacije obezbeđuje poboljšane performanse motora čak i na ekstremno niskim temperaturama, do minus 30 stepeni. U poređenju sa standardnim evro dizelom, upotreba unapređenog G-Drive goriva domaće proizvodnje dodatno omogućava efikasnije sagorevanje goriva, a samim tim veću snagu, bolju startnost i stabilniji rad motora. Istovremeno, premijum G-Drive gorivo kompanije NIS sadrži i komponentu za zaštitu od korozije koja pruža dodatnu zaštitu čitavom sistemu za gorivo.
 

POVEĆANJE SNAGE MOTORA

G-Drive Diesel je premijum aditivirano dizel gorivo koje Vašem vozilu pruža novu snagu, a Vama bolji osećaj vožnje! Sinergija aktivnih komponenti aditiva i goriva Evro 5 standarda najvišeg kvaliteta, doprinosi obnavljanju i povećanju snage motora Vašeg automobila do 7,8%*. 

POBOLJŠANE PERFORMANSE MOTORA

Pored dodatne snage, korišćenje G-Drive Diesel goriva doprinosi poboljšanoj startnosti motora kao i stabilnijem i tišem radu motora. Pored toga, kompleks aditiva u ovom gorivu povećava cetanski broj, što rezultira efikasnijem sagorevanju goriva i opštim poboljšanim performansama motora.

PROFESIONALNA ZAŠTITA SISTEMA ZA GORIVO

Prilikom sagorevanja goriva, stvaraju se naslage nečistoća koje sprečavaju motor da razvije svoju punu snagu. Samim tim, povećava se i rizik od kvarova. Kompleks aditiva u G-Drive Diesel gorivu sadrži aktivnu komponentu za čišćenje koja ima zadatak da eliminiše akumulirane naslage nečistoća. Na ovaj način, pored obnavljanja i povećanja snage motora, ova komponenta utiče na smanjenje rizika od kvarova i pomaže u produženju radnog veka motora.

POUZDANA ZAŠTITA OD KOROZIJE

Aktivna anti-korozivna komponenta goriva G-Drive Diesel obezbeđuje potpunu zaštitu od korozije “A” klase. Prilikom konstantne upotrebe G-Drive Diesel goriva, na metalnim delovima motora zaustavlja se dalje širenje korozije, dok kod novih automobila ne dozvoljava da se korozija pojavi. Na taj način, Vašem vozilu obezbeđuje sigurnost i zaštitu, a Vama jednu brigu manje.